Svar på tal :

Anonym om Ligger och myser med älskling ;):
vrf tog du uppehåll från skolan sex månader? ofta du fick det ? :)
IP: 85.226.37.61


Svar : Jag mådde så pass dåligt att jag inte ens kunde ta mig upp ur sängen, av privata skäl.
och dom dagarna då jag tog mig till skolan så somnade jag på lektionerna eller helt enkelt satt och inte gjorde någonting, Jag var såkallad utbränd (om du nu vet vad det är) , och det är KLART att jag inte fick stanna hemma i sex månader, det finns en lag som säger att tills gymnasiet så måste du gå i skolan, det är en plikt.
men hur många ungdommar gör inte det? och det har dom också olika skäl till, vi säger såhär så kan du nöja dig med svaret, jag berättar lite kort och sammanfattat.

Jag hade precis blivit uppsagd av ett såkallat "förstärkt - familjehem"
innan hade jag bott i fosterfamilj sen tolv år, och jag va alltså sexton när sista fosterhemmet inte kunde ha mig.
Jag kände mig rätt så sviken av både mamma och pappa, de ledde till bråk och andra privata saker.
Jag har inte hängt ut mitt liv här på bloggen pågrund av att folk som läsar uppfattar det som att jag "myttar" när dom i själva verket inte har en aning om vilken skit jag gått igenom , min mamma kunde inte ta hand om mig och min pappa bodde i göteborg medans jag bodde i västervik, Jag fick flytta akut hem till mamma då soc inte hade planer alls, sen va det ständigt oro hela tiden, dom bytte mediciner på mig stup i kvarten pågrund av min panikångest som jag skrivit om tidigare, den påverkade mig att blodtrycket gick upp och ner hela tiden
när jag vaknade på morgonen var jag kall-svettig , yrsel och ibland bara blixtrade till, min kropp var helt slut
Jag kunde inte ens gå upp för en backe utan och lägga mig på backen och vila, så illa var det faktiskt.
En gång var jag ensam hemma då jag skulle gå upp, jag försökte jag hade rökt, jag bara kände hur det blixtrade till när jag skulle gå ner för dom där 18 trapporna, PANG sa de, jag ramlade andra trappsteget och föll ner med armbågen rakt i trappan. ja där har du svaret, finns andra anledningar också men denna var nog den största?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0