stressbloggar hos min bror :D

Halloj alla läsare är hos min kära bror i biskopsgården med min pojkvän och mamma
har uppdaterat dåligt (ingen data hemma) och min data är sönder helt enkelt så får väll se om den går och laga.
iaf ska berätta lite om helgen ;)

Fredags : gjorde inte speciellt mycket och kommer inte ihåg något.

Lördags : Mamma kom in till göteborg så träffade henne och gick och ficka på något ställe som hette la crossaint eller något ? mitt minne börjar bli stelt men iaf med mathias och min bror och mammsen, hände inte mycket mer åkte hem och tog det lugnt bara med världens finaste älskling.

Söndags: åkte in till stan med min baby gick och åt med han , min bror och mamma på någon kebabbar nära saluhallen?
osv ganska mysigt men hatade stället, sen köpte jag mig en skitsnygg plånbok vilket jag inte gjort på väääldigt länge. så den fick bli FRÄSCH denna gången, sen åkte vi hem och fixade lite sen ut med Julianna (syster, inte riktig men heh) och älskling och juliannas pojkvän iaf vi var väll till typ tre halv fyra någonting rätt packade men haha.. hade kul iallafall.

(igår) : jag och älskling mötte mamma i nordstan och gick och shoppade lite.
köpte ett skal och palladium skor (svarta) har fått världens skavsår bara inte så kul men köpt plåster nu ..
och skalet är bara typiskt mig som älskar allt med glitter och glamour sen åkte vi hem till min bror åt lite osv, och sen drack jag och älskling igår :)

Idag: Har jag fyra månader med min absolut världens bästa pojkvän, så vi åkte till min bror och mamma lagar fläskfile och pommes med potatissallad och sånt bös, och nu sitter vi här och kollar på lägenheter eftersom jag och älskling ska ha en alldeles egen lägenhet ihöst, ska iaf sätta mig och va social nu snart :)

peace love and respect ;)

skriver mer sen ifrån mobilen maybe baby.








A picture says more than a thousand words...

Hejsan alla som läser Nathalies blogg!
Idag är det inte Nathalie som bloggar utan det är jag Hanna Rydén (bruden till höger på bilden).
Jag tänkte berätta lite om vilken underbar tjej Nathalie är, hon finns alltid där och hon har stöttat mig genom mycket.
Det är bl.a. hon som har gjort mig till den jag är idag, har blivit mycket självsäkrare och står för den jag är.
Så alla ni som hackar på Nathalie, ni kan inte känna henne ordentligt! För då skulle ni veta vilken härlig tjej hon är!
Visst, saker som hänt i hennes liv har lagt sina spår, men hon har kämpat, hon är tuff denna bruden.
Så lägg av med att trampa på henne, om ni tänker efter ordentligt, förtjänar hon verkligen det?
Jag och Nathalie har bråkat och tryckt ner varandra, men efter varje bråk har vi kommit varandra närmare.
Nu betyder hon sjukt mycket för mig, vill bara att hon ska vara glad och lycklig!
Att umgås med henne gör mig superglad och lycklig rakt igenom.
Tillsammans klarar vi allt gumman! Skratten, tårarna, slagen, skriken... Vi är starka ♥

Göttans

Hallå där , vaknade ungefär vid kvart i tolv med älskling så vi ska väll fixa lite frukost och chilla på det awesome! :D Hade tänkt bada eller sola men som vanligt i Kungälv så är det inget bra väder hihi men vi får la se mot eftermiddagen .. E så sur har inte hunnit pressa eller någonting vill ju bli brun nu fan :( Vi var väldigt trötta igår så ursäkta för det oseriösa inlägget , men det var ungefär vad Mathias gjorde. Anyway som jag sa vill ni att jag ska lägga ut tips och sådant så bara komentera :) Peace love and respect

Mathias häst häst mums koetteeebulle macka

Haha vi är inte fullt normala Mathias knaprar i sig sschex och dricker milk mix ifrån Göteborgs bästa mjölksortiment Mömmmmma matte!!!

Ute , mobilbloggar!

Hallå där , skriver lite slarvigt för jag springer/går men tänkte vara gullig imot mina bloggläsare och även fiender :) Går här med min älskling vi ska hem och mysa och sen ta en promenad. Blir tyvär ingen bild eftersom jag mobilbloggar men får förmodligen ett bredband i morgon och då kan jag blogga som vanligt igen ! Har även en fråga till alla läsare eller en överaskning Om ni vill veta något om Mitt hår eller vad som helst,tips och sådant kan gälla allt. Så fråga på här under :) Peace love And respect / Nathalie

Hej alla bloggläsare

Förlåt för absolut den sämsta uppdateringen på månader! Tyvärr så har jag inte haft tillgång till dator och har ännu inte det Men bloggar ifrån mobilen så det blir ett ganska tråkigt inlägg. Ska berätta lite om min sommar , jag bor fortfarande hos min pojkvän Mathias och den 26 har vi varit tillsammans i fyra månader. Senast jag skrev var vi hos mamma i Västervik har jag för mig om då fet blev kritik ifrån några såkallade fula fanskap. Vi har inte riktigt hittat på någonting men det har ju hänt ganska mycket Midsommar hände inget speciellt jag va klantig och sprang på klackskor i trappa och ramla och slog i huvudet Ambulans och så Kom eftersom jag blödde så mycket , tur att det bara var skrapsår och hud som hade gått bort Dock var också ett film-team från TV5 där och filmade som ska bli ett program i september så vi får väll se om jag kommer med haha. Annars har bara jag och älsklingen tagit det lugnt två turer till Frölunda där jag shoppat. Kanske aldrig berättat förut men är besatt av butiken New yorker bara älska den butiken! Ska inte tjata så mycket mer men får mobilblogga tills datorn är fungerade ! Ikväll blir det mys med pojkvännen och så vidare .. Finns inte mycket mer och säga men nu har ni en förklaring Hoppas ni fortsätter läsa min blogg för jag tänker inte sluta ! Peace love and respect / Nathalie

RSS 2.0